Shopping i Änglarnas stad

Shopping i Änglarnas stad

Som en av världens kanske mest mytomspunna städer erbjuder Los Angeles egentligen allt – och lite till – för den som söker efter trendig shopping. Dessutom kan man räkna med att spara in många tusenlappar tack vare den låga dollarkursen.

Favoritområdet heter West Hollywood, och för att hitta de riktiga godbitarna bör man röra sig mellan Robertson Boulevard i öst till La Brea Avenue i väst.

Den här delen av staden kryllar av butiker och inredningshus, och allt är givetvis ”très chic”. Framförallt är det Robertson som sticker ut ur mängden. Besök klädesbutiken Kitson och finn en vild blandning av allt från klassiska skjortor till galna t-shirts och trendig loungemusik – den ultimata presentbutiken med andra ord. Mycket är extremt prisvärt men ibland lyckas man gräva fram några 1500-dollarströjor ur en hög på golvet (!).

Passa på att besöka Newsroom Café som ligger alldeles i närheten. Här är man specialist på fruktiga juicer samt vegetariskt och ekologiska rätter. För den som söker något lite mer upscale rekommenderas kändistäta The Ivy, som är en riktig LA-klassiker. Trots de otaliga lyxbilarna fastnar man snabbt för atmosfären i West Hollywood. På något vis känns den avslappnad och med en evig stämpel om ”the good life”.

Text: Adam Hedengren
Foto: West Hollywood Marketing & Visitors Bureau

Fler reportage

Fotoreportage:
Pebble Beach

Pebble Beach

En av världens bästa golfbanor tillhör också de vackraste.
Se bilderna...

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Nyheter och specialer varje månad.