Europas vackraste hotellrum?

Europas vackraste hotellrum?

Westin Excelsior är ett av Roms mest storslagna hotell med sin karaktäristiska kupol, som känns igen från Fellinis berömda filmer. Under denna kupol döljer sig ett av de dyraste och kanske vackraste hotellrummen i hela Europa.

Den fantastiska sviten Villa la Cupola är ett storslaget exempel på klassisk romersk stil. Förutom den vackra kupolen finns här bad i Pompeij-stil, handgjorda takmålningar och fönster med klassiska motiv på målat glas. Med en boyta på dryga 550 kvadratmeter i två plan, och ytterligare cirka 170 kvadratmeter balkonger och terrasser, är det gott om plats för såväl dig själv som familj och vänner. I grundutförandet finns två sovrum, men ytterligare fem kan anslutas om så önskas.

För fyra år sedan renoverades enbart sviten för otroliga sju miljoner dollar till en orgie i lyx och överflöd. Eller vad sägs om en privat biosalong, egen hiss och träningsavdelning med jacuzzi! Men som vi alla redan vet - smakar det så kostar det. Beroende på hur många sovrum du behöver, får du vara beredd att punga ut med mellan 100.000 och 150.000 kr för en natt i Villa la Cupola. Trots det gäller det att vara ute i god tid, spekulanter finns det nämligen gott om.

Lev la dolce vita!

Text: Redaktionen

Fler reportage

Fotoreportage:
Splendido Portofino

Splendido Portofino

En av världens mest kända semesterorter. Ett av de främsta hotellen.
Se bilderna...

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Nyheter och specialer varje månad.