Ritz Health Club, Paris

Ritz Health Club, Paris

The Ritz Health Club i Paris är en osedvanligt stilfull anläggning på inte mindre än 1.700 kvadratmeter. Här finns allt den träningsvillige kan önska sig - pool, gym, squashbana samt hälso- och skönhetscenter.

Poolen på Ritz Health Club mäter imponerande 16 x 7 meter och är därmed den största privata poolen i Paris. Kolonnerna och freskmålningarna leder närmast tankarna till de klassiska romerska badhusen. Men här finns också såväl skandinavisk bastu som turkiskt ångbad att återhämta sig i efter ett tufft träningspass. Anläggningens gym erbjuder dessutom det senaste inom styrke- och konditionsträning. Och givetvis kan man konsultera en personlig tränare för den som önskar experthjälp med att utforma sitt träningsprogram.

På hälso- och skönhetsavdelningen finns en stab med specialister som erbjuder det mesta du kan tänka dig inom kroppslig och själslig vård; allt från traditionell massage till yoga och behandling mot jetlag.

En liten hake dock. Ska du besöka Ritz Health Club måste du bo på hotellet. Nu är detta inget större problem. Ett elegantare boendealternativ får man leta efter i den franska huvudstaden. Men det är klart, smakar det så kostar det!

Text: Redaktionen
Foto: Ritz Paris

Fler reportage

Hotell i Paris

Fotoreportage:
Paris

Paris

Följ med på en resa bland storslagna monument, vackra parker och charmfulla caféer i ljusets stad.
Se bilderna...

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Nyheter och specialer varje månad.