Bacara - en komplett spa-upplevelse

Bacara - en komplett spa-upplevelse

Tankarna går snarare till Medelhavets lantliga kustområden än ett hotell några minuter från centrala Santa Barbara i Kalifornien. Bacara Resort & Spa är en fantastisk anläggning med vita byggnader i spansk kolonialstil.

Bacara - namnet är en kombination av Santa Barbara och Anacapa - är en studie i lyx och elegans. Allt från blomsterarrangemangen till möblemanget känns genomtänkt. Anläggningen är perfekt belägen på ca 80 tunnland mark intill havet. De 311 rummen och 49 sviterna har antingen utsikt över havet, bergen eller den vackra trädgården. Rummen är smakfullt inredda med en mängd trevliga detaljer utöver det vanliga.

Den tekniska standarden är inte heller något att klaga över. Varje rum är utrustat med ljud- och underhållningutrustning av bästa sort, höghastighets Internet, två telefonlinjer samt fax.

Om du ändå inte är riktigt nöjd kan du alltid boka the Presidential Residence. Då får du en tvåvånings strandvilla med två stora sovrum och fyra eldstäder på kuppen.

Spaanläggningen är även den något alldeles extra med 36 behandlingsrum, otaliga studios och ett träningscenter. Den utsökta designen gör att det känns rofyllt och intimt från ögonblicket man sätter på sig badtofflorna och badrocken.

Spamenyn innehåller alla tänkbara och otänkbara behandlingar med specialiteter som Citrus Avocado Body Scrub. Andra fritidsaktiviteter i området inkluderar två välkända golfbanor, fyra tennisbanor intill havet, samt hiking och mountain biking på den 1000 tunnland stora ranchen i Bacara, tillgänglig endast för hotellets gäster. Tre strategiskt placerade pooler gör att ljudet av vattenstänk aldrig är långt borta.

Med det utbud av shopping och utmärkta restauranger som anläggningen erbjuder, finns det egentligen ingen bra anledning att lämna den. Förutom när det är dags att checka ut förstås...

Text: Redaktionen
Foto: Bacara Resort & Spa

Fler reportage

Fotoreportage:
Pebble Beach

Pebble Beach

En av världens bästa golfbanor tillhör också de vackraste.
Se bilderna...

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Nyheter och specialer varje månad.